miercuri, 28 septembrie 2011

Orice loc de pe pamant poate fi un colt de Rai, daca avem cu cine impartasi iubirea. Nu sunt ceea ce nu pot fi, dar voi fi ceea ce mi-e destinat. In lacul credintei poti face baie o viata.
Indecise parti de realitate
Mi-e dat sa traiesc
Din amintire doar un amurg,
Numai un ceas de iubire,
O bucatica, o biata farama de adevar,
Cateva picaturi de frumusete,
Doi-trei saci de iluzii
In zadar incercii sa le adunii
Totul se refuza!

4 comentarii:

  1. Foarte adevarat spus, sa traiasca cine o scris acest adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. (DE LA DANA)Indradevar orice loc pe pamant poate fi un colt de Rai,sa traiti domnule Ilie Medrea pentru aceste cuvinte rupte din realitate , pe langa faptul ca sunteti interpret scrieti foarte frumos.(PS aveti foarte multe talente astept noi scrieri , sper la fel de frumoase)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ganditi domnule MEDREA fiecare traim doar o farama de adevar , viata este scurta merita TRAITA DIN PLIN DE LA NIKU

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuvinte frumoase adunate de un om si un artist de un talent rar intalnit imbogatit mereu de-a lingul carierei sale!Ne mandrim sa avem in judetul Alba un asemenea om.Chiar daca am plecat de acasa(vremelnic)sufletul nostru tot acolo ramane.OAMENI ca dvs. care prin cantecul lor si cand acest cantec e insotit si de cuvinte spuse din suflet de o minte sclipitoare, ne fac viata mai linistita.Eu ma bucur si ii multumesc lui D-zeu ca existati!!!

    RăspundețiȘtergere